Pályán kívül

Kassai Viktor nagykövet lett

Thierry Henry, Roger Federer és a Tiger Woods. Micsoda hármas. Ők képviselik a nagyvilágban azt, amit Magyarországon Kassai Viktor.

A Gillette Kassai Viktor nemzetközi labdarúgó-játékvezetőt – aki az idei Európa Bajnokságon is képviseli Magyarországot – választotta a márka hazai nagykövetének.

– Mivel borotválkozik?

– Ugye milyen sima? Még mindig, holott tegnap borotválkoztam. De komolyra fordítva, valóban nagy figyelmet fordítok arra, hogy a meccseken ne csak jól felkészült, de jól ápolt is legyek. Mindig frissen borotválkozom, ezért fontos, hogy gyors és kényelmes legyen az eszköz. Így most már én is a Gillette Fusion ProGlide borotvát használom” – válaszolta a sport24 kérdésére jó reklámérzékkel, és némi hamiskás mosollyal a szemében a világ legjobb játékvezetője.

Kassai Viktor – frissen borotválkozva – éppen kioszt egy sárgát

– Miért éppen Ön?

– Köztudott, hogy a Gillette sportolókkal reklámozza a termékeit A nagyvilágban Thierry Henry, Tiger Woods és Roger Federer voltak eddig a közismert arcok, éppen ezért óriási megtiszteltetésnek tartom, hogy a világcég engem választott a termék Magyarországi nagykövetének.

– Akkor másképp kérdezem. Miért nem valamelyik magyar válogatott labdarúgó?

– Jó kérdés, nem látok a döntés hátterébe. Az viszont biztos, hogy egyfelől egy újabb elismerés, másfelől fontos, hogy ezáltal újra reflektorfénybe kerül kicsit a labdarúgás hátországa, a szükséges kelléke, annak a munkának az elismerése, amit asszisztens kollégáimmal végzünk!

– A Gillette nemzetközi reklámarcait nézve egyrészt illusztris társaságba került. Másrészt, mivel Henry, Woods, Federer sportágának egyik, ha nem a legmagasabban jegyzett képviselője kijelenthetjük, hogy a magyar labdarúgás nemzetközileg is legismertebb, legmagasabban jegyzett arca Ön jelen pillanatban?

– Hogy én lennék? Ezt nem tudom, meg nehéz is összehasonlítani a labdarúgó ismertségét a játékvezetőjével. Viszont én már annak is örülök, hogy az elmúlt négy évben olyan szintre jutottam, ahol például Hóbor Béla röplabda játékvezető van immár 16 éve. Ő speciel negyedik olimpiájára készülhet, nekem csak egy adatott meg eddig…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik