Pályán kívül

Palacsintával és pörkölttel gyógyul Dzsudzsák

Zimány Linda tökéletes focistabarátnőként ápolja kucscsonttörést szenvedett kedvesét: főzni tanul, és házias ízeket igyekszik az asztalra varázsolni.

Linda fél éve találta meg élete szerelmét a világhírű magyar futballista, Dzsudzsák Balázs személyében, és modellkarrierjét hátrahagyva egészen Moszkváig követte kedvesét. A szinte csak tehetős szívtiprókkal büszkélkedő modellt kapcsolatuk elején nagyon sokan támadták, éppen ezért döntött úgy, hogy csak nagyon keveset fog beszélni kettejükről. Az Aktívval most mégis kivételt tett.

Dzsudzsák Balázzsal most éppen Magyarországon tartózkodnak, mert kedvese egy futballmeccsen megsérült, eltört a kulcscsontja, és itthon lábadozik. Linda addig is kihasználja az itt töltött időt; utolsó éves a jogi egyetemen, mellette barátnőivel – többek között Bódi Sylvivel és Debreczeni Zitával – új divatkollekciója piacra dobásán fáradozik.

Az Aktívnak elárulta, Moszkvában leginkább a harmonikus háttér megteremtése a feladata: főzni tanul, és szerelme kedvéért házias ízeket igyekszik az asztalra varázsolni, legyen szó akár csirkepörköltről, akár palacsintáról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik