Szórakozás

Zimány: felfordult az életem Dzsudzsák miatt

A modell sok mindent feladott azért, hogy működjön a kapcsolata milliomos, sztárfocista kedvesével.

Zimány Linda kétlaki életet él: ingázik Oroszország és Budapest között. Dzsudzsák Balázzsal most éppen Magyarországon tartózkodnak, mert kedvese egy futballmeccsen megsérült, és itthon műtötték.

Linda a Mokka szerda reggeli adásában elmondta, a focista már jól van, szerencsére nem volt ott, amikor a baleset történt, mert mindig is attól félt, hogy a szeme láttára sérül meg a párja.

„Kettétört gyakorlatilag a kulcscsontja, annyi szerencsénk volt, hogy semmi olyan ideget, izmot vagy ínszalagot nem ért a törés, amitől komolyabb probléma lehetett volna, úgyhogy gyakorlatilag össze kellett illeszteni egy platinával azért, hogy jól működjön a gyógyulás” – mondta a modell.

Arról is mesélt, sok mindent feladott, hogy működjön a kapcsolatuk – az, hogy pontosan miket, nem derült ki, de például divatbemutatókra és fotózásokra már sokkal kevesebbet jár, mint megismerkedésük előtt – , szinte felfordult az élete, hisz kénytelen ő alkalmazkodni Balázshoz. Így kicsit háttérbe szorította munkáit, csak a legfontosabbak miatt jön haza.

„Az ő munkája az, ami sokkal több időt és koordinációt igényel, és én vagyok az az ember, akinek ezt koordinálnia kell, aki megteremti azt a hátteret, hogy harmonikusan működjön. (…) Illetve próbáljuk megteremteni az arany középutat is” – nyilatkozta Linda, aki idén utolsó éves a jogi egyetemen, így a vizsgák miatt kénytelen néha hazautazni, illetve azok miatt a munkák miatt is, amik elmondása szerint „előrébb viszik az életben”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik