Pályán kívül

Sztárcsatárok a Dzsudzsák-ügyről

Szalai Ádám és Rudolf Gergely egy kis időre hazalátogatott. A pihenés kikapcsolódás mellett azt is elárulták, mit gondolnak társuk dagesztáni átigazolásáról.

A magyar focisták külföldön témakör mostanában nagyon felkapott lett, még a focihoz nem értők körében is, hiszen egy rekordigazolás rengette meg a júniust: Dzsudzsák Balázs a Kaszpi-tenger partján, Magyarország legdrágább focistájaként Dagesztán kirakatcsapatában a mahacskalai Anzsiban rúgja tovább a bőrt.

Ám rajta kívül, egy időben, most két hálószaggató magyar híresség is hazatért kis időre. Rudolf Gergely az olasz Bariban a Milannak és a Juventusnak vágott gólokat ebben a szezonban, míg Szalai Ádám a Mainz kiscsapatát vitte 22-ről az 5. helyre a német bajnokságban.

Szalai szabadidejében gitáron, míg Rudolf speciális futóernyőn gyakorol. Az „edzések” közben a Fókusz nézőinek azt is elárulták, mit gondolnak Dzsudzsák Balázs átigazolásáról.

„Ez Balázs döntése, az hogy karrierjének, illetve neki előrelépés vagy hátralépés, ezt csak ő tudja. Teljesen felesleges más pletykákba belemenni, akkor láthatjuk, hogy jó döntés vagy rossz döntés volt, mikor majd telnek az idők és minél több meccset fog játszani” – mondta diplomatikusan a Mainz csatára.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik