Pályán kívül

Zimány Linda mélyen hallgat Dzsudzsákról

A világhálón továbbra is egymást érik a felháborodott és csalódott kommentek, az érintett kedvese – talán éppen ezért - eltűnt a nyilvánosság elől.

Egy magyar labdarúgó átigazolása sem váltott ki még akkora botrányt, mint Dzsudzsák Balázs lehetséges dagesztáni szerződése. Alighogy kiderült, a sztárfocista lehet, hogy az Anzsi Mahacskala csapatánál folytathatja a pályafutását, példátlan indulatok csaptak fel a magyar szurkolókban.

A fórumozók egy része úgy véli, senkinek semmi köze hozzá, hogy Dzsudzsák mennyit keres majd az orosz ligában, és azért sem lehet elítélni, ha a pénz miatt végül a Mahacskala mellett dönt. Szerintük Balázs nem a karrierje és a foci között választott, mikor tárgyalni kezdett a dagesztáni klubbal, és meg lehet érteni, ha valaki a biztos megélhetést választja inkább – kiváltképp, ha sportoló az illető. Mások azonban csalódottak, pénzéhséggel vádolják a magyar focizsenit, akinek nem egészen ilyen jövőt képzeltek.

Fürjész Beáta, a Karrier Hungária ügyvezetője úgy véli, életkortól és élethelyzettől is függ, hogy a pénz vagy a karrier való előbbre. Szerinte az elkötelezetteknél, a családban, gyermekben gondolkodóknál inkább a biztos jövedelem a meghatározó. Az tény, hogy Dzsudzsák sem áll már annyira messze attól, hogy megállapodjon, párja, a modell Zimány Linda – a fórumozók szintén kedvelt céltáblája – állítólag Balázs kedvéért szabatta át keblét, és számos mérkőzésre elkísérte kedvesét. A szőke szépség azonban – csak úgy, mint a sztárfocista – nem hajlandó nyilatkozni, hiába szerette volna a labdarúgó döntéséről megkérdezni a Bors című napilap, a modell egész nap nem volt elérhető.

Nacsa Olivér, a focista jó barátja, viszont szívesen válaszolt a kérdésekre. A humorista úgy véli, ha Balázsnak biztos helye lett volna egy európai sztárcsapatban, akkor azt választja, döntő szempont volt ugyanis, hogy nem akart a kispadra ülni. Azt mondja, ő is örült volna, ha Dzsudzsák Európában marad, de bízik barátjában, és biztos benne, hogy a válogatottban is jól teljesít majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik