Pályán kívül

Ismét ringbe száll Kovács “Kokó” István

A világbajnok ökölvívó ezúttal egy barátságos szellemi párbajban méri össze erejét Bereményi Géza Kossuth-díjas író-rendezővel.

A kétséget kizáróan barátságos mérkőzést március 10-én rendezik, a budapesti Arany János utcai Aranytíz Kultúrházban. Az este hét órakor kezdődő kötetlen beszélgetés során az érdeklődők közelebbről is megismerhetik Kovács “Kokó” Istvánt és Bereményi Gézát, illetve kérdéseket tehetnek fel és maguk is bekapcsolódhatnak a társalgásba.

“Világnézeti, közéleti, sporttal és a magyar emberrel kapcsolatos témák is felmerülhetnek a beszélgetés során, nincsenek tabuk” – mondta az olimpiai bajnok ökölvívó. Hozzátette: nagy tisztelettel tekint Bereményi Géza műveltségére, valamint széles látókörére, és az egyik gyermekkori kedvencének számító Eldorádó című filmet a mai napig a klasszikusok között őrzi.

A számos kulturális és művészeti elismeréssel, köztük Kossuth-, József Attila- és Balázs Béla-díjjal kitüntetett Bereményi Géza már tavaly októberben és decemberben is nagy sikerrel tartott önálló esteket a kultúrházban – nyilatkozta Kovács Veronika programszervező. Az író-rendező akkor saját életéről és munkásságáról mesélt a közönségnek – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik