Pályán kívül

Ronaldo barátnője szexi fehérneműben domborít

Irina Shayk hiába a világ egyik legismertebb focistájának a párja, egyáltalán nem rajong a labdarúgásért; vetkőzni azonban szeret.

A 24 éves fehérneműmodellről legutóbb a GQ magazin számára készítettek fotókat, melyeken igencsak lengeöltözetben pózol. Bár Irina most sem engedett többet láttatni a kelleténél, készültek olyan fotók, ahol csak csipkebugyit, harisnyatartót és tűsarkú cipőt visel.

A modell a képekhez mellékelt interjúban elmondta, bár barátja egy világhírű focista, ő nem rajong ezért a sportágért. Egyúttal arról is mesélt, hogy sosem gondolta volna, hogy egyszer még hivatásos modell lesz belőle.

„A véletlen műve volt. Az édesanyám meglátott egy hirdetést a buszmegállóban, majd elkísértem a nővéremet egy tanfolyamra. Egy helyi modellügynökség embere felfigyelt rám, és azt javasolta, hogy nevezzek be egy szépségversenyre” – mesélte Shayk, aki meglepetésére az első helyen végzett.

A fiatal lány 2007 és 2009 között az Intimissimi reklámarca volt, szerepelt a Sports Illustrated híres fürdőruhás, bikinis különkiadásában, majd a Victoria’s Secret katalógusában is feltűnt. Cristiano Ronaldóval való ismeretségének köszönhetően pedig egyre többet látni a bulvárlapok címoldalán.

Ajánlott linkek:

Cristiano Ronaldo csaja szívesen vetlkőzik, de a focit nem szereti (Velvet)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik