Pályán kívül

Aktmodellel csalja párját Ronaldo

A sztárfocista még áprilisban került kapcsolatba a kebléről híres angol modellel, és Rhian Sugdennel azóta is tartja a kapcsolatot.

A portugál futballista a szexkalandjairól legalább olyan híres, mint a játékáról. Az elmúlt évben egymás után váltogatta barátnőit, míg ki nem kötött az orosz modell Irina Sajaknál. Róla azt mondta, ő az igazi. Azonban a The Sun című angol napilap szerint a mostani leleplezés akár végzetes is lehet.

„Rhian áprilisban, egy manchesteri étteremben ismerkedett meg Ronaldóval” – mesélt a modell barátnője a lapban. „Amikor a futballista meglátta őt, azonnal kérte a pincért, tudja meg a telefonszámát. Utána nyomban felhívta, és átült az asztalához. Még egyszer találkoztak, de hogy mi történt, nem tudom. Az viszont tény, azóta is rendszeresen küldik egymásnak az SMS-eket.”

Ám könnyen lehet, hogy Sajak mégis kitart Ronaldo mellett, vasárnap este ugyanis a pár együtt mutatkozott Madridban a Spanyolország–Egyesült Államok férfi kosárlabdameccsen. Igaz, látványos összebújást nem örökíthettek meg közöttük a fotósok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik