Szórakozás

C. Ronaldo megszabadult a tetoválásától

A portugál klasszis, aki még a fenekéről is leszedi a szőrt, most a tetkóját távolította el.

– Nem szokott díszeket vagy éppen emlékeket, esetleg kabalajeleket varratni magára, mert Cristiano nem szereti a tetkókat – jelentette ki a portugál futballista egyik barátja.
Cristiano Ronaldo vállát nem is oly régen még egy korábbi szerelmi kalandra emlékeztető tetoválás díszítette

– Olyannyira igaz ez, hogy rendszeresen gyantáztatja a testrészeit, még a fenekéről is leszedeti a szőrt. Azt a kis tetoválást csakis egy olyan pillanatában rakathatta fel, amikor a kelleténél talán jobban elengedte magát.

Az ilyesmi korábban gyakran előfordult Ronaldóval. A gyermeke is úgy fogant, hogy már meglehetősen kapatos volt, amikor egy idegen nőt szedett fel egy Los Angeles-i bárban, s a szobájába vitte. Amikor a hölgy később azt közölte vele, hogy terhes, Ronaldo 6,5 milliárd forintnak megfelelő dollárt fizetett neki a baba világrahozataláért és a hallgatásáért.

Ezt megelőzően is számtalan kalandja volt, és egyesek szerint a Paris Hiltonnal (29) töltött mámoros éjszakára akart emlékezni a kis, nagyjából kereszt formájú jellel. Van, aki viszont úgy véli, az amerikai modell és valóságshow-sztár, Kim Karda­shian (29) vette rá Ronaldót a tetoválásra. Amikor aztán a futballista a tavasszal szakított vele, majd beleszeretett jelenlegi párjába, az orosz Irina Sajakba (24), a szépséges fehérnemű-manöken kedvéért „tisztázta” magát, pontosabban a jobb vállát.

– Apa lettem, és vállalom a gyermekemet, gondját viselem, fel fogom nevelni – közölte a pici születésének bejelentésekor Ronaldo, aki talán a tetkó eltávolításával is jelezni akarta: végre megkomolyodott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik