Forma-1

Shakira és Lewis Hamilton kapcsolatáról pletykál a világ

Chris Graythen GETTY IMAGES NORTH AMERICA Getty Images via AFP
Chris Graythen GETTY IMAGES NORTH AMERICA Getty Images via AFP
A külföldi sajtó a hétszeres Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton és Shakira közötti románcról pletykál, amelyek lehet nem is alaptalanok. A Gerard Piquétől egy éve elvált énekesnő Miamiba, Barcelonába és Silverstone-ba is elkísérte a brit pilótát.

Miután a múlt hétvégi, Silverstone-ban rendezett Brit Nagydíjon a harmadik helyen végzett, Lewis Hamilton elment Londonba bulizni, ahol egy társaságban volt Shakirával.

Egy évvel azután, hogy a kolumbiai énekesnő elvált a barcelonai legendától, a világ- és Európa-bajnok védő Gerard Piquétől, úgy tűnik, új barátra tett szert. Idén már harmadszor mutatkozott Forma-1-es versenyen, Silverstone előtt Miamiban és Barcelonában is jelen volt.

A bulvársajtó persze lecsapott a témára, volt is mire, hiszen a pár előbb együtt vitorlázott az Egyesült Államokban, majd egy barcelonai japán étteremben vacsorázott. Ezt követte a londoni buli a Tape London nevű, hírességek által gyakran látogatott szórakozóhelyen.

Hamilton eddigi leghosszabb kapcsolata hét évig tartott Nicole Scherzingerrel, de a 2015-ös szakítás óta olyan hírességekkel hozták hírbe, mint Rihanna, Chanel Iman, Kendall Jenner, Nicki Minaj vagy éppen a magyar modell Palvin Barbara.

Kapcsolódó
Shakira a sajtóból értesült Piqué hűtlenségéről, miközben az apja az intenzíven feküdt
Akkoriban úgy érezte, nem fogja túlélni az egymást követő megpróbáltatásokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik