Élet-Stílus

Shakira a sajtóból értesült Piqué hűtlenségéről, miközben az apja az intenzíven feküdt

J. Countess / Getty Images
J. Countess / Getty Images
Akkoriban úgy érezte, nem fogja túlélni az egymást követő megpróbáltatásokat.

Shakira a napokban a People en Españolnak adott címlapinterjút, melyben elárulta, igen nehéz hónapok állnak mögötte, ez idő alatt pedig nem csak a válásával kellett megbirkóznia.

Az énekesnő először tavaly szeptemberben szólalt meg a szakításáról, akkor azt mondta, privát módon szeretné intézni a válását Gerard Piquétől, ezt viszont nagyban megnehezíti, hogy őt és a gyerekeiket is lesifotósok hada követi.

Shakira és a Piqué egy ideig közvetetten üzengettek is egymásnak. Az énekesnő dalokban, a focista pedig együttműködések formájában, év elején pedig az Instagram-oldalán is megmutatta a nőt, akiért elhagyta a feleségét.

Mint most kiderült, Shakira a médiából értesült a focista hűtlenségéről, miközben az édesapja az életéért küzdött az intenzíven.

Apám Barcelonába jött, hogy megvigasztaljon, mert emésztett a szomorúság a szakításom miatt. Mikor Milan elsőáldozása volt, súlyosan megsérült egy balesetben. Minden egyszerre történt. Az otthonom darabjaira hullott. A sajtóból tudtam meg, hogy elárultak, miközben apám az intenzív osztályon feküdt

– mondta a lapnak az énekesnő, aki ekkoriban úgy érezte, képtelen megbirkózni minden nehézséggel, amit az élet az útjába gördített.

A férfi, akit életemben a legjobban szerettem, az apám, akkor hagyott el, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Nem tudtam beszélni vele, vagy a legjobb barátomhoz fordulni tanácsért. Olyanért, amilyenre nagy szükségem lett volna.

Shakira hozzátette, az apja felépülése nagyon nehéz és hosszadalmas volt, de végül alig hat hónap leforgása alatt legyőzte a koronavírust, túlélt két balesetet, egy tüdőgyulladást és öt műtétet.

Mindezt 91 évesen. Apukám a legnagyobb példája a kitartásnak, és édesanyám éjjel-nappal mellette van. Mindketten a tükörképei voltak annak az álomnak, ami számomra nem vált valóra. De remélem, a gyerekeim számára példaképként szolgálnak, ahogyan egy párként szeretik egymást, amilyen türelmesek egymással, amilyen odaadóak és amilyen életvidámak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik