Forma-1

Lewis Hamilton: Már számolom vissza a napokat

Eva Marie Uzcategul T/Anadolu Agency via Getty Images
Eva Marie Uzcategul T/Anadolu Agency via Getty Images

Ugyan Lewis Hamilton a hatodik helyen zárta a vasárnapi Miami Nagydíjat, mégis úgy értékelt, hogy szórakoztató futamon van túl. Nem csoda, a Mercedes hétszeres világbajnokának rosszul sikerült az időmérője, így csak a 13. rajtkockából várta a futamot, azaz elég sok csatát meg kellett vívnia a célig.

Bár a versenyzésével összességében elégedett a brit, és úgy érzi, a csapata is sokat tudott javítani az autón, alig várja a következő, imolai futamot. Addigra készül el ugyanis a Mercedes a fejlesztési csomagjával.

Már számolom vissza a napokat. A héten kiderül, nagyjából mire számíthatunk majd, de nagyon remélem, hogy előrébb lépünk. Ha jól tudom, mások is készülnek fejlesztésekkel Imolára, úgyhogy érdekes lesz látni, hogyan változik az erősorrend

idézi a Forma-1 hivatalos honlapja Lewis Hamiltont.

A Red Bull egyértelműen kiemelkedik idén a mezőnyből, a pilótái az eddigi öt versenyhétvégén négy kettősgyőzelmet arattak a főfutamokon. Épp Hamilton miatt nem totális a dominancia, Ausztráliában ugyanis másodikként ért célba. A brit jelenleg a negyedik helyen áll az összetettben, 19 ponttal van elmaradva a harmadik Fernando Alonso mögött.

Az Emilia-Romagna Nagydíjat május 21-én rendezik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik