Forma-1

„Olyan, mintha félbevágnád a lábam” – Ricciardo korábbi főnöke megcsináltatta a beígért tetoválást

Youtube
Youtube

Daniel Ricciardo 2020 októberében a harmadik helyen végzett a Forma-1-es Eifel Nagydíjon, ez volt a Renault csapat első dobogós helyezése, mióta a francia istálló 2016-ban visszatért a sorozatba.

A tréfálkozásra mindig kapható Ricciardo alaposan megünnepelte a harmadik helyet, majd emlékeztette akkori főnökét, Cyril Abiteboult az utólag kissé könnyelműnek tűnő ígéretére. Abiteboul ugyanis megfogadta, ha valamelyik Renault-pilóta az első háromban végez, akkor bevállal egy tetoválást.

Kapcsolódó
Ricciardo miatt kell tetováltatnia a Renault csapatfőnökének
Bár lelép év végén, maradandó nyomot hagy főnöke testén.

Noha Ricciardo már a McLarent erősíti, Abiteboul pedig már nem irányítja a nevét időközben Alpine-ra változtató csapatot, a fogadás az fogadás. Úgyhogy Ricciardo és egykori főnöke közösen meglátogattak egy londoni tetoválószalont, hogy elkészüljön a motívum.

Abiteboul még a feleségével is egyeztetett telefonon, Ricciardo pedig megkérdezte, mennyire fél a tűtől, és elmagyarázta neki, hogy a tetoválás nagyjából olyan érzés lesz, mintha valaki a körmeit vadul végighúzná a bőrén.

Abiteboul kissé máshogy érezte:

Olyan, mintha félbevágnád a lábam

– mondta, miközben felkerült a jobb vádlijára a tetoválás, amelyen egy méhészborz látható a félbevágott Renault-logóban.

„Bűnösnek érzem magam, hogy ezt tettem a testemmel” – tette hozzá az új tetoválás tulajdonosa, akinek a fájdalmak ellenére tetszett a végeredmény. Ricciardo azt mondta, nagy pillanatnak volt részese, és bár volt, amikor kicsit sajnálta korábbi főnökét, azt érzi rajta, utólag nem bánja, hogy belevágott.

„Tudod, mi a legjobb? Hogy mivel sok idő eltelt a fogadás óta, csomóan azt gondolták, nem lesz semmi a tetoválásból” – magyarázta Ricciardo, miután lepacsizott Abiteboullal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik