Forma-1

Verstappen nem akar szerepelni a netflixes F1-sorozat új évadában

POOL / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
POOL / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

A Netflix sorozata, a Formula 1: Hajsza a túlélésért igazi csemege volt az autósport rajongóinak, hiszen olyan helyzetekben láthatták a sorozat szereplőit, amelyekkel a közvetítések során nem szembesülhetnek.

A sorozatból eddig három évad készült, és az F1 szerelmesei már előre dörzsölték a tenyerüket, hiszen az idei szezon remek témákat szolgáltatott a negyedik évad számára, elég, ha megemlítjük a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, valamint legnagyobb kihívója, Max Verstappen öldöklő küzdelmét.

A Red Bull holland pilótája most azonban olyan bejelentést tett, amivel sokakat elszomorított.

Olyan hamis rivalizálásokat teremtettek, amik nem is léteznek. Emiatt úgy döntöttem, nem akarok szerepelni a negyedik évadban, és nem adok egyetlen interjút sem. Nem vagyok az a típus, aki szereti a tévés drámákat, inkább a tényeket és a valódi történéseket kedvelem

– mondta Verstappen.

Persze attól, hogy nem nyilatkozik, még részese lesz az epizódoknak, nehéz is lenne kihagyni őt, pláne, ha sikerül megőriznie az előnyét, és megveri Hamiltont. A hétvégi Amerikai Nagydíj előtt Verstappen hat ponttal vezet brit riválisa előtt.

Az Egyesült Államokban egyébként jelentősen megdobta az F1 nézettségét a Netflix-féle sorozat, a közvetítési jogokat birtokló ESPN szerint nagyjából 1 millió nézője van a futamoknak, ami a duplája a korábbi adatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik