Forma-1 esport

Charles Leclerc is beszáll a virtuális versenyzésbe

Vasárnap folytatódik a Formula–1 virtuális bajnoksága. Az első bahreini futam felemásra sikerült, mert bár pótolta az F1 után tátongó űrt, ugyanakkor nem sok köze volt az autóversenyzéshez, mivel folyamatosan egymásnak ütköztek a résztvevők.

A virtuális bahreini futam roncsderbire jobban hasonlított, mint Forma-1-es versenyre
Lezajlott az első virtuális futam, a nézőszám óriási volt, a versenyzés színvonala már kevésbé, de a szórakoztató faktor nem hiányzott.

Az esport-bajnokság folytatásában a Vietnámi Nagydíj a következő állomás, de az előzetes ígéreteknek megfelelően változik a mezőny. Lando Norris és Nicholas Latifi már „Bahreinben” is rajthoz állt, hozzájuk csatlakozik majd a második futamon a Ferrariból Charles Leclerc, a Red Bull thaiföldi pilótája, Alexander Albon és a Williams fiatalja, George Russell is.

A fenti ötös mellett becsatlakozik a Haas frissen szerződtetett tartalék párosa, Pietro Fittipaldi és Louis Delétraz is, úgyhogy ezúttal vélhetően egy kicsit élethűbb szimuláció lehet a végeredmény. A virtuális Vietnámi Nagydíj április ötödikén kezdődik este kilenckor, először az időmérőt, majd rögtön a 28 körös futamot lehet élőben követni az M4 Sporton.

Kiemelt kép: Duda Bairros / AGIF

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik