Forma-1

Lewis Hamiltonnal együtt szakad meg a szívünk

Egy rendkívüli, mégis borzasztó szomorú történet látott napvilágot kedden. Egy Harry Shaw nevű ötéves kisfiúnál Ewing sarcomát diagnosztizáltak, amely egy rendkívül aggreszív típusa a ráknak, amely a csontokat támadja. A kisfiú kilenc hónapon át küzdött a betegséggel, azonban április utolsó napjaiban közölték az orvosok, bármikor véget érhet az élete.

Hogy jön ide Lewis Hamilton és a Mercedes? Harry rajong az autókért és a Forma-1-ért, a kórházban pedig egyetlen öröme az volt, ha látta kedvenc pilótáját, a brit címvédőt nyerni. A Spanyol Nagydíj előtt Instagramon üzent is kedvencének, megköszönve a szép pillanatokat.

Hamiltonra akkora benyomást tett a felvétel, hogy Barcelonában elmondta, végig a kissrácra gondolt. A brit pilóta és a Mercedes végül úgy döntött, meglepi a családot és elképesztő dolgot tettek: egy igazi Formula-1-es autó állt kedd reggel a házuk előtt, sőt Harry megkapta a Spanyol Nagydíj győzelméért járó díjat is.

Emellett persze kaptak Shawék egy rakás alárt sapkát és ajándéktárgyat is, sőt állítólag szóba került az is, hogy Hamilton látogatóba érkezzen személyesen. A pilóta azt mondta, szeretné a rajongója utolsó napjait széppé varázsolni és szó, mi szó, nem csak a szája járt!

Kiemelt kép: Breton/NurPhoto via Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik