Forma-1

Will Smith majdnem elrontotta Lewis Hamilton versenyét

Will Smith ellopta a show-t a hétvégi Abu-Dzabi Nagydíjon. Vagy csak megpróbálta ellopni. Még inkább a Liberty Media, azaz az amerikai jogtulajdonos mindent bevet, hogy többet beszéljenek, írjanak a Forma-1-ről, mint korábban, Bernie Ecclestone idejében.

Vasárnap az amerikai színész zászlójelzésére indult el a nagydíj és a leintésnél is bábáskodott, de ezen túlmenően is felkerültek a világhálóra olyan videók, amelyek azt bizonyítják, gerilla marketing keretében már a futam előtt próbálták az ötödik világbajnoki címét már korábban megnyerő Lewis Hamiltonra és a Mercedesre irányítani a figyelmet.

Mivel tétje nem akadt már a szezonzáró futamnak, vasárnap a rajt előtt például odáig merészkedtek, hogy Smith Mercedes-overallba öltözött, „belógott” a színfalak mögé, szigetelő szalaggal egy székhez kötözte Hamiltont és közölte, hogy a mostani versenyen ő ül majd a Mercedesébe.

„Nézd, te fekete vagy, én is fekete vagyok, senki sem fogja észrevenni a különbséget! Sajnálom! Sajnálom” – mondta

Eztán felvette a világbajnok sisakját, és nagy lendülettel besétált paddockba.

Az autóba már nem tudott beülni, mert a biztonságiak elvezették.

azonban nem sokkal később elvezették a biztonságiak…

Hamilton a futam után úgy nyilatkozott, mivel tíz perccel a futam előtt készítették ezt a kis jelenetet, elmaradt a szokásos ráhangolódási szertartása, koncentrációja, ami kicsit megzavarta. Mondjuk annyira nem, hogy ne nyerje meg ezt a futamot is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik