Forma-1

“Mit akar ez, dodzsemezni?! Ha nem lát hátra, maradjon a riporterkedésnél!” – videó

A Forma-1-es szezonok egyik legszórakoztatóbb eleme tud lenni, amikor egy pilóta mérgében odaszól valamit a rádión. A formula1.com volt olyan jó hozzánk, hogy összeszedje az aktuális idény 10 legjobb beszólását és bizony vannak közöttük emlékezetesek!

Mindjárt az elején felbukkan például Fernando Alonso, aki beköszön a csapatnál:

Sokkal jobb lett a motor, most hogy csak lassabban tudok menni, nagyszerű

A spanyol alatt többször megadta magát a McLaren, egy alkalommal például arra kérték, hogy a már teljesen leállt autót még azért háromszor próbálja meg beindítani. A válasz ismét parádés volt: én már próbáltam elégszer, innentől próbálgasd magad!

Persze nem csak Alonsónak akadnak nehéz pillanatai, Esteban Ocon például alig úszott meg egy húzós kanyart Monacóban, jött is a rádiózás.

Ti tényleg azt akarjátok, hogy összetörjem magam? Ne szarakodjatok már, 200%-os koncentrációt kérek!

Max Verstappen kevésbé volt szorításban, de ő is alaposan megijedt, amikor a Brit Nagydíjon Sebastian Vettel aggresszívan támadta.

Mi csinál ez, dodzsemezni akar?!

Egy ilyen összeállításból nem maradhat ki természetesen Kimi Räikkönnen sem, a finn pilótának a Hungaroringen akadt gondja a Felipe Massa helyére beugró Paul di Restával. A 31 éves versenyzőről érdemes tudni, hogy amellett, hogy a Williams harmadik számú pilótája, a Sky Sports F1-es videóelemzője is, ezen gúnyolódott dühében a Ferrari versenyzője.

Hé, mi a faszt csinál ez a Williamses gyerek?! Ha nem tud hátra nézni, maradjon a riporteres dolgainál!

Akadnak még gyöngyszemek, de kár lenne mindet ellőnünk, íme a Formula 1-es top 10:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik