Forma-1

Ez a Forma-1-es visszatérés elég nagyot szólna

Timo Glock neve ismerősen cseng? A 35 éves német autóversenyző 2004-ben debütált a Forma-1-ben, volt a Jordan, a Toyota, a Virgin és a Marussia csapatainál, összesen 91 F1-es futamon ült autóba, 51 pontot szerzett karrierje során, háromszor dobogós is volt, mindannyiszor a Toyotával. 2008-ban a Hungaroringen a második lett.

2013-ban aztán DTM-re váltott, a BMW-t erősíti, a szezonnyitó hockenheimi hétvégén szerzett is egy pole-t a mostani idényben. Ezután volt egy érdekes Instagram-posztja:

lehet, hogy visszatér a Forma-1-be.

Azt írta, a jó DTM-rajtja után megkereste az egyik Forma-1-es istálló, üléspróbán is volt, hamarosan pedig versenyen is láthatjuk. Hogy viccelődött-e, vagy ez tényleg komoly, az egyelőre nem derült ki. Mindenesetre érdekes pontja lenne a szezonnak az ő visszatérése.

Frissítés: egy későbbi bejegyzésében Glock már azt írta, nem akar kitúrni senkit sem a Forma-1-ből, jól érzi magát a DTM-ben. Viszont később majd elárulja, hogy melyik csapat volt, amelyik megkeresi.

A nyitóképen a 2008-as Magyar Nagydíj dobogója: Heikki Kovalainen nyert, Timo Glock lett a második, Kimi Räikkönen pedig a harmadik. Fotó: Europress/AFP/Kőhalmi Péter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik