Forma-1

F1: Hamilton össztűz alá került, miután végigtrollkodta a sajtótájékoztatót

Lewis Hamilton hétvégén az élről kényszerült feladni a versenyt a Maláj Nagydíjon, így 23 pontos hátrányba került csapattársával szemben a világbajnoki pontversenyben, Korántsem irigylésre méltó a helyzete, ő azonban ezt a szituációt is lazán kezeli – írja a Guardian.

A Japán Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján, például, azzal volt elfoglalva, hogy állatos filterekkel turbózza fel fényképeit:

hamilton

A brit címvédő kacagva büszkélkedett Fernando Alonsónak a végeredménnyel, majd mikor megkérdezték tőle, mi olyan vicces, így reagált:

Csak néhány felturbózott képen nevetek. Már nagyon régóta ugyanolyanok ezek a sajtótájékoztatók. Fel kéne dobnunk valahogy, mert beledöglök az unalomba.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a Mercedes, vagy az FIA ad-e hivatalos választ a vicceskedésre. A szponzorok korábban mindenesetre elégedetlenségüket fejezték ki azért, mert a 31 éves pilóta a verseny előtti felvonuláson nem beszélget a riválisokkal, inkább zenét hallgat. Hamilton Twitteren reagált az őt ért kritikákra, azt írta:

A mai nap a mókáról szólt, nem a tiszteletlenségről. Néhányan túl komolyan veszik magukat. Nagyon élveztem a dolgot, ez volt a napom fénypontja.

A Mercedes pilótája tehát kellemes hangulatban várja a Japán Nagydíj futamát, melyet minden bizonnyal felhőszakadás közepette rendeznek meg vasárnap.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik