Forma-1

Hamiltonéknak most esett le, hogy jól megy a Ferrari

Nico Rosberg, Lewis Hamilton (nico rosberg, lewis hamilton, )
Nico Rosberg, Lewis Hamilton (nico rosberg, lewis hamilton, )

A Mercedes Nico Rosberggel és Lewis Hamiltonnal az első két időt vitte a Bahreini Nagydíj második edzésén, de a Ferrari pilótái a hosszabb etapokon, a lágy keveréken gyorsabbak voltak náluk.

A Merci német pilótája aggódik.

“Jó nap volt, bár az első edzés nem sokat ért, mert akkor meleg volt, a verseny pedig este lesz, szóval nem tudtunk meg sokat, épp ezért fontos minél több kört menni a második edzésen” – mondta Rosberg. “Jól ment, de a Ferrari tempója aggasztó, mert bár a kvalifikáción megint sokkal gyorsabbak lehetünk, a versenyszimuláción ők is nagyon gyorsak. Nagyon úgy tűnik, hogy a Ferrarinak valódi esélye lehet a győzelemre is.” 

“Egyáltalán nem csak az időmérőre gyúrtam ma, mert ezen a pályán nem nehéz előzni, szóval a versenybeállításoknak is tökéletesnek kell lenniük.”


Fotó: Europress fotóügynökség

Lewis Hamilton a második idő birtokában is elégedett volt, de a Ferraritól szintén tart – írja a vezess.hu.

“Összességében mindkét edzés jó volt, megvoltak a hosszú etapok, ismerkedtünk a gumikkal, egyértelműen jobb helyzetben vagyunk, mint Malajziában.”

“Azt tudjuk, hogy megvan az időmérős tempónk, a fontos az volt, hogy lássuk, mit tudunk a versenytempót tekintve, ezen dolgozunk legfőképp. Az autó igazán jónak tűnt, elégedett vagyok vele. De úgy gondolom, hogy a Ferrari nagyon közel lesz, ahogy láttam, hosszú etapokon nagyon erősek.”

A többi pilóta nyilatkozatát ide kattintva olvashatod el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik