Forma-1

Briatore: Alonso ok nélkül ment a falnak

A spanyol pilóta olasz menedzsere már látta a balesetről készült felvételt és annak ismeretében nyilatkozott.

Flavio Briatore az olasz sport.sky.it oldalnak adott videóinterjút, ahol kifejtette, azok alapján amit látott Alonso február 22-i bukása egyáltalán nem volt különleges, az ütközés sem volt durva, látszólag minden ok nélkül karambolozott. “Meg kell vizsgálni, hogy nem a kormánnyal történt-e valami. Az is furcsa, hogy a McLarentől semmilyen magyarázat nem érkezett” – amivel lényegét tekintve kizárta a menedzser, hogy a baleset a versenyző hibája lett volna, holott a McLaren közleménye erre engedett következtetni. Az istálló ennek ellenére továbbra is azt gondolja, az autónak nem volt baja Alonso csúszott meg a pálya melletti műfüvön, és ezért csúszott a falba.

 Forrás: sport.sky.it/video

A menedzser kitért azokra a spanyol pletykákra is, miszerint Alonsónak 20 év kiesett az emlékezetéből, mert amikor öntudatra ébredt úgy gondolta, 1995-öt írunk éppen. “Volt emlékezetkiesése, de az El Pais sztorija kamu. Azért volt két napot kórházban, hogy alaposan kivizsgálják, de minden lelete negatív.” – fogalmazott Briatore, majd azt a hírt  is cáfolta, hogy Alonso már a becsapódás előtt elájult volna.

“Ha bármilyen problémája lett volna a baleset előtt, az ezeken a vizsgálatokon kiderült volna. Fernando jól van, Dubajban készül, és reméljük, mielőbb kiderül, mi történt” – jelentette ki Briatore.

 Forrás: sport.sky.it/video

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik