Forma-1

Rájár a rúd a Schumacher-családra

Ralf Schumacher (ralf schumacher, cora schumacher, )
Ralf Schumacher (ralf schumacher, cora schumacher, )

Az ifjabbiknak, Ralfnak romlott meg annyira a kapcsolata a feleségével, hogy a végső szakítás mellett döntöttek Corával.

A Forma-1korábbi Jordan, Williams és Toyota istállókba megfordult versenyzője, a hétszeres világbajnok Michael öccse és felesége Cora Schumacher 13 évig élt boldog házasságban. Egészen pontosan az utóbbi időben már a veszekedéseiktől volt hangos a német bulvársajtó.

 Cora és Ralf Schumacher útjai szétváltak, mostantól maximum telefonon érintkeznek egymással
Fotó: europress

Kiderül ugyanis, hogy Ralf évek óta csalta feleségét, aminek követleztében az utóbbi időben háborús állapotok dúltak kölni otthonukban, a pár össze is verekedett tavaly novemberben, még rendőrt is kihívták a szomszédok.

A feleség, az egykori gyönyörű modell Cora eddig bírta, elköltözött és beadta a válókeresetet. A tárgyalás a nyilvánosság kizárásával zajlott, de a német kollégák ott várták a bergheimi bíróság előtt Schumacher ügyvédjét, Marcus Schuckot, aki a részletekbe nem bent bele, csupán annyit közölt: a házasságuknak ezennel vége.

A Bunte információi szerint Corát rendesen kárpótolhatta a bíró, mert korábban hat millió eurót, nagyjából 1,83 milliárd forintot és gyermekük, David felügyeleti jogát akarta. A tárgyalás röpke két órát tartott, nyilván meg is kapta mindezt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik