Forma-1

Bottas: Ott kell folytatnunk, ahol tavaly abbahagytuk

valtteri bottas (valtteri bottas)
valtteri bottas (valtteri bottas)

Valtteri Bottas úgy véli, a csapatnál mindenki nagyon eltökélt.

Míg a 2013-as világbajnokságon mindössze öt pontot tudott összekaparni a Williams, tavaly már elég szép eredményeket értek el.

Bottas és csapattársa, Felipe Massa összesen kilencszer állhattak fel a dobogóra 2014-ben, és 320 pontot gyűjtöttek, amivel a Williams a konstruktőri vb harmadik helyén végzett.

A finn pilóta ezzel együtt úgy érzi, az idei szezon még nehezebb lesz a számukra, ugyanis egyre nagyobb az elvárás irányukba.

 Fotó: Europress fotóügynökség

“Még jobban szeretnénk teljesíteni. Nem lesz egyszerű, hiszen tavaly harmadik helyen végeztünk a csapattal, ami nagy nyomást helyez a vállunkra. Tudjuk, hogy ez egy nagy kihívás, de készen állunk rá. Ott kell folytatnunk, ahol tavaly abbahagytuk, ami nagy erőt adhat nekünk” – nyilatkozott Bottas a PA hírügynökségnek.

Hozzátette, nincs nagy különbség a tavalyi és a mostani autó között, ellenben sok pozitívumot tapasztalt a jerezi tesztelésen.

“Mindent ki kell hoznunk magunkból a teszteken, hogy ebből tudjunk építkezni. Az első benyomások jók voltak, de még mindig korai lenne tippelni, hogy hol végzünk majd Melbourne-ben” – mondta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik