Forma-1

Képtelenség megközelíteni a Schumacher-villát

Schumachert a héten hazaszállították a kórházból, családja épp ezért rendőrségi védelmet kért a házhoz.

Michael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm kedden délután jelentette be, hogy összesen 254 napos kórházi tartózkodás után végre hazaszállították a még tavaly decemberben súlyos fejsérüléseket szenvedett Forma-1-es legendát – írja a vezess.hu.

A hírre természetesen azonnal “rámozdult” a nemzetközi sajtó, a Genfi-tó partján fekvő családi birtok környékét ellepték az újságírók és a fotósok, azonban az elmúlt másfél napban gyakorlatilag semmi sem szivárgott ki.

Az ok egyszerű: Schumacherék nyugalmát nagy erőkkel védik, a svájci rendőrség járőrözik a villa környékén, a sajtó képviselőit, a közvetítőkocsikat elküldik, írja a német Bild. Egy orosz médium például élő videostreamet indított a ház előtt, de a közvetítés mindössze egy óráig futott, mielőtt elzavarták volna őket. 

Fotó: Europress fotóügynökség

“Nem akarjuk, hogy a kíváncsiskodók megzavarják a ház nyugalmát” – erősítette meg a rendőrség szóvivője.

Úgy tudni egyébként, hogy a család alaposan felkészült a valószínűleg továbbra is folyamatos segítségre szoruló 45 éves expilóta érkezésére: összesen 15 fős egészségügyi személyzetet fogadtak fel, a nap 24 órájában ügyeletet tart egy-egy ápoló és nővér Schumacher mellett.

Még több Forma-1-es hírt ide kattintva olvashat.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik