Forma-1

Alonso csapatkapitány lett

A Monacói Nagydíj előtt rendre jótékonysági focimeccsen méri össze tudását az autóversenyzők csapata, a Nazionale Piloti, valamint a hercegség saját "sztárválogatottja". Természetesen üzentek állandó kezdőjüknek, Michael Schumachernek!

Tavaly még játszott a hétszeres világbajnok, így a résztvevők egy hirdetőtáblán jelezték, hogy jövőre már ott akarják látni a gyepen újra. Idén Fernando Alonso vette át a csapatkapitányi posztot az autóversenyzőknél, míg a hercegség csapatában pályára lépett Albert herceg is, akiről a képek alapján megállapítható, nem feltétlenül kel és fekszik futballabdával…

Michael Schumacherrel kapcsolatban április eleje óta nincs új információ. Akkor Sabine Kehm a versenyző menedzsere annyit állított,“vannak arra utaló jelek, amelyek erősítik bennünk a hitet”, egyúttal visszautasította azokat a híreszteléseket, miszerint a német versenyző vegetatív állapotban lenne.

A német pilóta december 29-én szenvedett síbalesetet, azóta mesterséges kómában tartják. A felébresztését már hetekkel ezelőtt megkezdték. A francia hatóság már megállapította, a történtekért senkit nem terhel felelősség, és lezárták a nyomozást, továbbá pontosították a baleset körülményeit. Kiderült, Schumacher 10,4 métert repült, mielőtt beverte a fejét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik