Forma-1

Hallgatnak Schumacher állapotáról a jövőben

Amint kiengedik a németet a grenoble-i kórházból, a család semmilyen új információt nem közöl majd róla. Ezt állítja Sabine Kehm, a kómában fekvő világbajnok ügynöke.

Sabine Kehm a német ARD televíziós csatorna talkshow-jában volt Günther Jauch vendége. A műsor fókuszában alapvetően maga a menedzsernő állt, az ő élete és szakmai pályafutása, de mivel ez szoros párhuzamban áll Michael Schumacherrel, természetesen kikerülhetetlen volt a december 29. óta kómában fekvő világbajnok állapota és jövője.

A menedzsernő a műsor végén szellőztette meg a közeljövőben várható eseményeket és kommunikációs stratégiáját.

“Abban a pillanatban, amikor Michael átkerül egy rehabilitációs klinikára, szeretnénk maximálisan megóvni Michael magánéletét, ezért kizárjuk a médiát onnan. Kómában fekszik, így nem dönthet arról, milyen hírek jelenhetnek meg róla, de ismerjük, miként kezelte eddig az ügyeit, így az ő érdekét szem előtt tartva kívánjuk intézni az ügyeket” – olvasható az rp-online.de oldalon Kehm a lehetséges jövőképe.

Schumacher felébresztését már hetekkel ezelőtt megkezdték.A francia hatóság megállapította, a történtekért senkit nem terhel felelősség, és lezárták a nyomozást, továbbá pontosították a baleset körülményeit. Kiderült, Schumacher 10,4 métert repült, mielőtt beverte a fejét.

A hétszeres világbajnok pilóta állapotában nemrég látható javulás állt be.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik