Forma-1

Gyulay Ecclestone-nal tárgyal valamiről

A Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója az Abu-Dzabi Nagydíjon beszélget majd a Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone-nal.

„Az idén még hátralévő hat Forma-1-es verseny közül kettőnek a helyszínére elutazom, mindkét esetben hivatalos útról lesz szó – idézte a Hungaroring hétfői közleménye Gyulay Zsoltot.November elején Abu-Dzabiban Gerstl Péterrel együtt tárgyalni fogunk Bernie Ecclestone-nal. Hogy miről, az egyelőre nem publikus. Aztán november 18-án részt veszek Austinban az Amerikai Nagydíj pályaavató ünnepségén.”

A mogyoródi versenypályát üzemeltető cég elnök-vezérigazgatója elárulta továbbá, hogy az ősz folyamán lebontják és újraépítik az 1986-ban épített könnyűszerkezetes ambulanciát. A munkálatokkal reményeik szerint a túraautó-világbajnokság jövő májusi futamára – amelyen Michelisz Norbertért izgulhatnak a magyar szurkolók – teljesen elkészülnek.

Gyulay Zsolt azt mondta, az F1-en és a WTCC-n kívül két másik világverseny, a Renault Világsorozat (World Series by Renault), valamint az International Superstars Series szervezői is jelezték, hogy 2013-ban szívesen visszatérnének a magyarországi pályára.

„Az idei F1-es Magyar Nagydíj minden szempontból sikeres volt, és az eddigi, azaz szeptember végéig tartó értékesítési adatokat tekintve van arra esély, hogy hatékonyságban és gazdasági eredményekben is felülmúljuk a tavalyi évet” – fogalmazott Gyulay Zsolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik