Forma-1

Petrov mehet, Kubica lehet Raikkönen párja?

A Lotusnál nagy a kavarás, a súlyos szponzori pénzeket a háta mögött tudó Petrov helye bizonytalanná vált, Kubica lehet a Jégember csapattársa?

Alighogy robbant Raikkönen F1-es visszatérésének hírbombája, az őt szerződtető Lotus újabb érekfeszítő infóval szolgált.

Bár az orosz Vitalij Petrovnak élő szerződése van az arany-fekete istállóval, feszültté vált a viszony a pilóta és csapat között.

Az autosport.comnak nyilatkozó csapatfőnök, Eric Boullier amellett, hogy újra megerősítette Raikkönen érkezését, kilátásba helyezte, hogy a csapatot nemrég nyíltan kritizáló Petrov távozása is elképzelhető.

December 10-ig döntheti el Petrov és menedzsere, hogy marad-e a Renault-nál.

Így körvonalazódik egy igazán pikáns pilótapáros, ugyanis Boullier kubizázott egy sort. Dacára, hogy néhány napja a lengyel is összekülönbözött az istállóval, nem zárják ki annak lehetőségét, hogy Kubica jövőre visszaüljön az autóba.

“Ha olyan állapotban lesz, és ha hosszú távra elkötelezi magát mellettünk” – jött elő a feltételekkel Boullier, aki azt is hozzátette, minden segítséget megadnak Kubicának a harcakész állapot eléréséhez.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik