Forma-1

Briatore visszatér?

Értesülések szerint az egykori Renault-főnök egyenesen Bernie Ecclestone jobbkezeként vállalhat szerepet a sportág ügyeinek intézésében.

Flavio Briatore a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) döntése alapján ugyan 2013-ig nem vállalhat szerepet a Forma-1-ben, de egyes hírek szerint az olasz hamarosan mégis újra feltűnik a sportágban.

A finn Turun Sanomat brit forrásokra hivatkozva arról ír, hogy a 60 éves üzletember az F1-et szervező Formula One Management vezetőjével, a jó öreg Bernie Ecclestone-nal tárgyalt, és a jövőben a FOM szponzorokkal kapcsolatos ügyeit intézheti. A cikk hozzáteszi, hogy a 79 éves Ecclestone egyelőre nem gondol a nyugdíjra, de Briatoréban látja az utódját.

A brit Pitpass ezzel homlokegyenest ellenkezően ír, a nagyon megbízható szaklap egyik szerkesztője, Christian Sylt nemrég a két érintettel ebédelt, és az ő beszámolója szerint semmi alapja a híreknek. “Nem térek vissza. Ott a bambinónk. Formula bambino, ez az egyetlen formula, ami pillanatnyilag érdekel” – idézte a nemrég született kisfiára, Falcóra utaló Briatorét a Pitpass, míg Ecclestone egyszerűen kijelentette, hogy az olasznak “nincs szüksége munkára”.

AJÁNLOTT LINKEK:

F1: Briatore lesz Ecclestone jobbkeze? (Vezess.hu – Forma-1)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik