Forma-1

A fogadóirodák szerint Alonso nyer

A Ferrari kétszeres világbajnok spanyol versenyzője a legesélyesebb a Forma 1 idei világbajnoki címére a fogadóirodák szerint.

A 28 éves pilóta legnagyobb riválisai a bukmékereknél a brit Lewis Hamilton (McLaren), illetve két német, a Red Bull istálló színeiben induló tavalyi második Sebastian Vettel, valamint a három év szünet után a Mercedesszel visszatérő, 41 éves, hétszeres világbajnok Michael Schumacher.

Alonso végső sikere a világhírű William Hill irodánál 3,75-szörös pénzt hozhat a fogadóknak. Hamilton vb-címére 4,5-szörös, Vettel vagy Schumacher sikerére pedig ötszörös szorzót kínálnak. A címvédő brit Jenson Button végső győzelmére nem sok esélyt látnak a bukmékerek, a téli szünetben a McLarenhez szerződött versenyző bajnoki címére 11-es oddsot állapítottak meg.

A fogadóirodák a vasárnapi szezonnyitó Bahreini Nagydíj megnyerésére szintén Alonsót tartják a legesélyesebbnek. A spanyol pilóta sikerét átlagban 3,3-szoros oddsszal kínálják, Hamilton és Vettel sikere egyaránt nagyjából ötszörös, Schumacher és a brazil Felipe Massa (Ferrari) győzelme pedig hétszeres pénzt fizet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik