Foci

Luka Modric lesöpörte az asztalról a Real ajánlatát

Egy helyi tévécsatorna, a TeleMadrid értesülései szerint Luka Modric visszautasította a Real Madrid szerződéshosszabbítási ajánlatát, írja az As. A 33 éves, friss aranylabdás középpályásnak 2020 nyarán jár le a jelenlegi kontraktusa, ezt szeretné megtoldani a klub, ám egyelőre nem sikerült olyan összeget kínálni, amire Modric rábólintott volna.

A dolgot nehezíti az As értesülései szerint, hogy az Inter még nem tett le Modric megszerzéséről, két évre, összesen 20 millió eurós fizetésért csábítgatják a játékost.

A madridi sportlap megjegyzi, hogy Modric nem feltétlen akar csapatot váltani, sőt, szívesen maradna Madridban. Ugyanakkor az Inter ajánlata miatt a Realnak is lépnie kell, jóval magasabb fizetést kell adniuk neki, mint elsőre szerettek volna.

Ehhez kapcsolódik az a korábbi hír, miszerint a Real is figyeli már, kivel pótolhatná a horvátot. A Lyon csapatkapitánya, Nabil Fekir lehet a befutó, őt a francia csapat minél hamarabb szeretne eladni, mivel a játékos nem biztos, hogy hosszabbítani fog.

Világbajnok játékost ajánlgatnak a Real Madridnak
A 25 éves középpályást az új Zidane-nak tartják sokan.

Luka Modric 2012-ben, a Tottenhamtől érkezett a Real Madridhoz, a többi közt egy bajnoki címet, négy Bajnokok Ligáját és négy klubvilágbajnoki címet nyert a csapattal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik