Foci

Nainggolan direkt húzta ki a gyufát az Internél?

A nyáron megszerzett Radja Nainggolant fegyelmi okok miatt kirakta az Inter a keretéből, a belga középpályás így kihagyja a karácsonyi fordulót, amikor a milánóiak a Napolit fogadják.

Kedden kiszivárgott egy felvétel, amelyen az hallatszik, amint Nainggolan a barátainak ecseteli, hogy szíve szerint visszamenne Rómába.

“Ez egy mészárszék itt, de a pályán mindent beleadtam, és ez mindenkit elcsendesített. (…) Mivel Totti nagyon jó barátom, lehet, hogy van esély arra, hogy visszavigyen Rómába. De lehet, hogy akkor kéne egy kis balhét csinálnom itt?”.

Ez azért más világításba helyezi Nainggolan mostani eltiltását, mert könnyen lehet, direkt húzta ki a gyufát a folyamatosan késésekkel, hogy ezzel érje el, hogy a klub esetleg megváljon tőle.

Az átigazolási piac januárban nyit újra, meglátjuk, mi lesz a középpályással, aki ebben a szezonban 11 meccsen 2 gólt szerzett.

Legjobb olaszországi idénye a 2016-2017-es volt, amikor 11 góllal zárt a Romában.

Inter-drukkerek a focista feleségét és lányát is elé ocsmány stílusban ócsárolták, fenyegették az Instagramon, ami azt mutatja, hogy ez az ügy kezd elmérgesedni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik