Foci

Kicsapta az Inter a késős fenegyereket

Az Internazionale fegyelmi okokból eltiltotta Radja Nainggolant, a csapat belga labdarúgóját.

A milánói klub vasárnap rövid közleményben tudatta a lépést, indoklás és a büntetés időtartamának ismertetése nélkül, de az olasz sajtó úgy tudja, a játékos a hét utolsó napján már nem először késett el az edzésről, emiatt kapott büntetést.

A 30 éves futballista nyáron igazolt az Interhez az AS Romától, a milánói klub 38 millió eurót fizetett érte, plusz Nicoló Zaniolo is a rómaiaké lett az üzlet részeként.

Nainggolan eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a bajnokságban és a BL-ben összesen 15 meccsen játszott, és ezeken három gólt szerzett.

A játékos az elmúlt időszakban a bokájával bajlódott, de a szombati, Chievo elleni idegenbeli bajnokin (1-1) több mint egy órát a pályán volt. Eltiltása miatt szerdán, a karácsonyi fordulóban a Napoli elleni rangadón nem játszhat.

Nainggolannak a Románál is voltak már ügyei, újévkor például egy olyan fotót töltött fel az Instagram-oldalára, amelyen alkoholt fogyaszt és dohányzik, és bár egyszer azt mondta, hogy ő sosem titkolta, milyen életmódot folytat, januárban bocsánatot kért az eset miatt.

Naingolannak nem volt jó hete, mivel hamis csekkek révén 150 ezer euróval rövidítették meg.

Csúnyán átverték az Inter sztárját
Szép summával lopták meg a belga játékost a csekkhamisítók.

Az Inter jelenleg harmadik a Serie A-ban, a hátránya nyolc pont a Napolival és 16 az éllovas Juventusszal szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik