Foci

Dzsudzsák is kiállt a székkel verekedő orosz focista mellett

Még hónapokkal ezelőtt írtuk meg, hogy két orosz focistát, Alekszandr Kokorint és Pavel Mamajevet hét évre ítélhetik, miután egy étteremben verekedtek. A vád huliganizmus, és ezt elég komolyan büntetik Oroszországban.

Az orosz sajtó a tanúvallomásokra hivatkozva korábban azt közölte, hogy az incidensben az Ipari és Kereskedelmi Minisztérium egyik tisztségviselője olyan sérüléseket szenvedett, amelyek miatt kórházba kellett szállítani. A férfit a felvételek tanúsága szerint az egyik labdarúgó egy székkel dobta fejbe, később pedig a két játékos egy televíziós műsorvezető helyszínen tartózkodó sofőrjét is megverte.

Megszólalt az ügyben Dzsudzsák Balázs is, aki az Instagramon állt ki barátja, Kokorin mellett. A két focista még a Dinamo Moszkvánál játszott együtt anno.

Koko, barátom! Tudom, hogy nagyon rossz helyzetben vagy, szeretném ha tudnád, hogy gondolok rád, és veled vagyok. Mindenben támogatlak, kérlek maradj erős! Én tudom, hogy egy nagyon jó ember vagy, igaz barát, sose add fel, remélem, hamar rendeződnek a dolgaid

– mondta a videóban a magyar válogatott csapatkapitánya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik