Foci

Beszólt a Vidinek a BATE vezetőedzője

A Vidi 2-0-ra kikapott a fehérorosz BATE Boriszov otthonában, az Európa Liga csoportkörének 5. fordulójában, amivel a fehérvári csapat elég nehéz helyzetbe került, mert pontot kéne szerezni az Chelsea ellen úgy, hogy a PAOK-BATE mérkőzés végeredménye is kedvezően alakuljon. A boriszovi mérkőzés után Marko Nikolic vezetőedző és a védő, Paulo Vinícius is kifogásolták a pálya minőségét, illetve az időjárást, megkérdezték erről Alekszej Bagát, a BATE vezetőedzőjét, hogy ő mit gondolt minderről:

Rengeteg katonai egység állomásozik a közelben. Legközelebb majd helikopterekkel száríttatjuk fel a pályát, vagy feltekerjük a gyepszőnyeget – talán így jobbak lesznek a körülmények… Szeretnék gratulálni a csapatomnak a megérdemelt győzelemhez.

Nikolics: Naívak és buták voltunk, ezért kaptunk ki
A Vidi edzője nem köntörfalazott a BATE Boriszov elleni meccs kapcsán.

Baga ezek szerint szintén látta azt a videót, ami nemrég készült az egyetemi amerikaifoci-bajnokságban, amikor az Alabama az eső áztatta pályát két helikopterrel szárította fel az Auburn elleni mérkőzés előtt.

Európa Liga, L csoport, 5. forduló:

BATE Boriszov – Vidi 2-0 (1-0)
Boriszov, Boriszov Aréna, 5000 néző
v.: Carlos del Cerro (spanyol)
BATE: Scsarbicki – Riosz, Volkov, Filipenko (Poljakov 46.), A. Filipovics – Baga, Dragun, Ivanics – A. Hleb (Szkavish 64.), Szignjevics, Sztaszevics.
Vidi: Kovácsik – Fiola, Juhász, Vinícius, Stopira – Nego (Kovács 67.), A. Hadzic, Pátkai (Hodzic 64.), Milanov – Huszti (Nikolov 74.), M. Scsepovics.
gól: Szignjevics 23., Ivanics 85.
sárga lap: Filipenko 39., Hleb 49., Szignjevics 65. ill. Vinícius 76.

Az állás:

1. (és továbbjutott) Chelsea 15 pont,
2. BATE Boriszov 6,
3. Vidi FC 6,
4. PAOK 3.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik