Foci

Máris megvan a Real Madrid első téli igazolása

A Bajnokok Ligája-címvédő kezd egyenesbe jönni: miután kirúgták Julen Lopeteguit és a helyére ültették Santiago Solarit, jönnek a győzelmek és kezdenek megnyugodni a kedélyek. Solarit meg is erősítették a posztján, 2021-ig szóló szerződést kötött a klubbal. A vezetőség közben nem csak ezen, hanem a keret megerősítésén is dolgozott a háttérben, a Marca szerint pedig már most megvan az első téli érkező.

Exequiel Palaciosról, a River Plate argentin középpályásáról van szó.

A Real és a River még semmit nem erősített meg hivatalosan, állítólag megvárják vele a Libertadores Kupa-döntő második meccsét – az elsőn 2-2-es döntetlent játszott a River a Boca Juniorsszal. A 20 éves Palacios kulcsszereplője csapata döntős szereplésének, szeptemberben az argentin válogatottban is bemutatkozott.

A Marca szerint 20 millió euró körüli összegért érkezik és 2024 nyaráig fog aláírni. A Real mellett a Manchester City és a Paris Saint-Germain is kinézte magának.

Palacios a nyáron nem a játékával került a hírekbe: egyszerre jött össze egy menő Instagram-modellel és egy feltörekvő színésznővel, és miután az argentin lapok megírták, hogy két nővel is randizik kiderült, hogy négy éve kapcsolatban van – kellő témát adva a bulvárújságoknak.

Nyitókép: Eitan ABRAMOVICH / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik