Foci

Olasz élvonalbeli klub figyeli a Puskás Akadémia játékosát

A Puskás Akadémia hátvédje, Hegedűs János az elmúlt hetekben két bombagóllal hívta föl magára a figyelmet. A Ferencvárosnak lőtt 60 méteres szabadrúgása volt a felcsútiaknál szerzett első találata, majd ezek után hétvégén a Diósgyőrnek – immár “csak” 30 méterről – is betalált.

Tajti szenzációs gólját semmissé tette a felcsúti bombázó
Megint kitettek magukért az NB I-es játékosok, mutatunk is két szép gólt.

Nem csak a magyar szakemberek érdeklődését keltette fel, hanem külföldön is felírták a megfelelő noteszekbe a 22 éves védő nevét. Erről a Nemzeti Sport számolt be, a portál értesülése szerint a Serie A-ban szereplő SPAL megfigyelői Hegedűst is figyelik.

Hegedűs Jánost valóban megnézték a SPAL képviselői, több U-válogatott mérkőzésre és egy bajnokira is elkísértük őket. Nincs ebben semmi meglepő, a megfigyelők folyamatosan járják a pályákat, gyűjtik az információkat. János játéka nem a góljai miatt érdekes, hanem mert olykor kifejezetten látványos megoldásokat választ. Persze a Ferencvárosnak és a DVTK-nak lőtt szabadrúgásgóljai könnyen felkelthetik egy-egy klub érdeklődését. Azonban fontos leszögezni, a scoutok látogatása nem jelenti, hogy ajánlatot is tesznek az adott játékosért. Tudomásunk szerint mostanáig nem történt kapcsolatfelvétel a SPAL és a Puskás Akadémia között, és az, hogy a megfigyelésből lesz-e ajánlattétel, annak függvénye, hogy a jó teljesítményt tudja-e állandósítani a futballista

– idézi a portál Papp Gábort, a ChampSport Ügynökségtől.

Hegedűst 2016 februárjában szerződtették a Haladástól, amennyiben a közeljövőben továbbállna, bizonyára csinos összeg ütné a Puskás Akadémia markát. Nem ez lenne az első alkalom, hogy a felcsúti klubból Olaszországba kerül egy labdarúgó: Sallai Roland egy évig futballozott kölcsönben a Palermóban, mielőtt 2 millió euró körül összegért szerződtette volna a ciprusi APOEL.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik