Foci

Megvan a második magyar, aki a Bajnokok Ligájában szerepelhet

Megszületett a megállapodás a Puskás Akadémia és az APOEL Nicosia között, így Sallai Roland a ciprusiaknál folytatja a pályafutását.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a 20 esztendős támadó elhagyja a nevelőegyesületét, s ezúttal nem Szicília felé veszi az irányt, hanem Ciprusra teszi át székhelyét, méghozzá végleg. Elsőként az APOEL tette közzé, hogy szerződtették a magyar játékost, majd kisvártatva a felcsútiak is elbúcsúztak tőle hivatalos honlapjukon.

Arról ugyan nincs hivatalos közlemény, hogy mekkora összegért vált klubot Sallai, azonban korábban 2 millió eurót kért érte a Puskás Akadémia és állítólag ebből az árból egy centet sem engedett a klub. Az viszont bizonyos, hogy a magyar játékos 2021 májusáig érvényes kontraktust írt alá új csapatával.

A Gulácsi Pétert csapatában tudó Lipcse után így még egy magyarnak drukkolhatunk majd a Bajnokok Ligájában, ugyanis az APOEL a H csoportban a Real Madriddal, a Borussia Dortmunddal és a Tottenham Hotspurrel találkozik majd – remélhetőleg Sallaival a soraiban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik