Foci

Kész csoda, hogy nem lett tömegbunyó a provokatív gólörömből

Ugyan öt perc hosszabbítást jelzett a bíró, mégis a 90+6. percben született meg az AIK Solna-Malmö svéd futballrangadón a hazaiak egyenlítő gólja. A korábban Angliában is légióskodó Sebastian Larsson gyönyörűen csavart szabadrúgásból a bal felsőbe, amit viszont utána csinált, az nem volt túl szimpatikus.

Nem tudjuk, pontosan mi zajlott a felek között a meccs közben, mivel nagy volt a tét, simán lehet, hogy ment a beszólógatás mindkét oldalról, és azt is megértjük, hogy egy ennyire kicentizett, ennyire fontos gól után kiszakad az emberből hirtelen minden feszültség,

mindenesetre nem volt szerencsés, hogy Larsson örömében a Malmö kispadja elé csúszott.

Nyilván a társak is a nyakába zúdultak, az egész AIK ott ünnepelt a vendégek kispadja előtt, így hamar robbanásközelivé vált a helyzet, de sikerült megakadályozni, hogy nagyobb balhé legyen.

A bíró viszont nem díjazta Larsson mutatványát, és sárgát adott neki, és mivel ebből a lapból már volt egy neki, ki is állította. Mivel már csak másodpercek voltak hátra, ezen a meccsen már nem számított, de a következő fordulóban lehet, hogy megérzi a csapata a hiányát.

Ami tény, az AIK három körrel a vége előtt négy ponttal vezet a második helyezett Norrköping előtt, lehet, Larsson túlzott öröme is annak szólt, hogy így már egészen közel van az aranyérem.

A középpályás egyébként később az Instagram-oldalán elismerte, hogy nem viselkedett megfelelően a gólöröm közben, úgy látszik, addigra már lehiggadt,

mert a meccs után közvetlenül még azt mondta, nem bánja, hogy a Malmö kispadja előtt ünnepelt, sőt direkt nekik címezte a gólörömöt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik