Foci

Kitették Liptákot a Diósgyőr keretéből

Lipták Zoltán, DVTK (Array)
Lipták Zoltán, DVTK (Array)

Hétfő reggel írt arról a Nemzeti Sport, hogy Lipták Zoltán, a Diósgyőr 18-szoros válogatott hátvédje kikerült az első csapatból. A 33 éves védő idén három bajnokin kapott lehetőséget Fernando Fernández vezetőedzőtől, utoljára augusztus 18-án játszott a Haladás elleni 1-0-s siker alkalmával, de akkor is csak nyolc percet csereként.

Az NSO szerint a spanyol tréner leült négyszemközt beszélni a labdarúgóval, ahol elmondta, már nem számít rá. A játékos így új csapat után néz majd, miközben az első csapat edzéseiről is eltiltották. A futballista így a DVTK második csapatával készül.

Úgy tudjuk Lipták toronymagasan a legjobban kereső labdarúgó a diósgyőri csapatban, ezért rendkívül magas összegért lehetne egyoldalúan felbontani a szerződését. Vélhetően ez az oka, hogy még a klubnál van, miközben új munkaadót keres.

Frissítünk!

Megkerestük a Diósgyőrt az üggyel kapcsolatban, a klub úgy felelt, Lipták Zoltán a klub játékosa. Mindent elmondott Fernández a hátvéddel kapcsolatban a szombati sajtótájékoztatón, amit tudni kell. Ebben elhangzik többek közt a személyes elbeszélgetés is, az is, hogy nem tud segíteni, továbbá a vezetőedző azt javasolja, keressen új csapatot magának. Liptákról körülbelül 4:20-tól beszél a spanyol szakember:

Nyitókép: dvtk.eu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik