Foci

El Clásico: megvannak a kezdők, nagyon hiányozhat Lionel Messi a Barcelonának

Zinédine Zidane (és Cristiano Ronaldo) távozása óta látványosan szenvedő Real Madridnak Barcelonában, az El Clásicón kellene valamit mutatnia ahhoz, hogy a csapat vezetőedzőjét, Julen Lopeteguinek hívják hétfőn is.

Emberi sorsok múlhatnak az idei El Clásicón
Julen Lopetegui az állásáért küzd, míg Ernesto Valverde csapata végre kikeveredett a hullámvölgyből, de elvesztette Lionel Messit.

A kezdők alapján a spanyol szakember All-int nyomott, természetesen a lehető legerősebb felállásban küldi pályára csapatát a Lionel Messit és Samuel Umtitit is nélkülözni kényszerülő címvédő ellen. Barcelonában természetesen ott lesz az idény felfedezettje, Arthur is a kezdőben, míg Madridban kimaradt Marco Asensio, a kapuban pedig a nyáron szerződtetett belga Thibaut Courtois került.

Papíron talán a Real tűnik picit erősebbnek, de az El Clásicón kezdőcsapatokból nem érdemes kiindulni. Az biztos, hogy a Real az elmúlt négy, Nou Campban lejátszott meccsén nem kapott k. (Két győzelem és két döntetlen a mérleg.) Öt meccsen keresztül soha nem sikerült ezt a szériát tartani, hát itt az esély, hogy történelmet írjanak, és megmentsék Julen Lopetegui állását.

El Clásico, a kezdőcsapatok:

FC Barcelona-Real Madrid
2018.10.28. Barcelona, Nou Camp. 16.15. TV: Spíler 2

Barcelona: Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba, Busquets, Rakitic, Arthur, Rafinha, Coutinho, Luis Suárez
Real Madrid: Courtois, Nacho, Ramos, Varane, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Bale, Benzema

Ajánlott videó

Olvasói sztorik