Foci

A bíró leköpésével vádolják Kádár Tamást

Forr a levegő Kádár Tamás körül, miután az ukrán bajnokság 12. fordulójában a Vorskla vendégeként gyanús felvétel látott napvilágot. A Dinamo Kijev hátvédje megelégelte Vlagyiszlav Kulah ráncigálását és miután vállal félretette a kettős szópárbajba keveredett. Az eset végén Anatoliy Abdula játékvezető sárga lapot adott a magyar futballistának.

Kádár hitetlenkedve vette tudomásul a büntetését és egy kis káromkodás kíséretében köpött egyet. Az ukrán sajtó szerint pedig megpróbálta leköpni a bírót. Íme a jelenet:

Ukrajnában most arról vitáznak, hogy vajon valóban a játékvezetőt akarta-e eltalálni, vagy az egésznek semmi köze az ítélethez? Abdula nem vett észre semmit az esetből, így a jegyzőkönyvbe sem került be, ennek ellenére a fegyelmi bizottság dönthet úgy, hogy megbünteti a magyar válogatott játékost.

A mérkőzést egyébként 1-0-ra megnyerte a kijevi csapat, amelynek mindössze 2 pont a hátránya a listavezető Sahtar Donyeckkel szemben.

Nyitóképünkön Kádár Tamás a Dinamo Kijev másik középhátvédjével, Mikita Burdával ünnepli a Vosrkla legyőzését. Fotó: fcdynamo.kiev.ua

Ajánlott videó

Olvasói sztorik