Foci

Mourinho majdnem ölre ment a Chelsea 96. perces egyenlítése után

A Manchester United ugyan a válogatott meccsek miatti szünet előtt 0-2-ről végül megfordította a Newcastle elleni meccset, de ezzel még közel sem menekült meg a csapat edzője, José Mourinho, az angol sajtó legalábbis azt pedzegette a Chelsea elleni rangadó előtt, hogy továbbra is benne van a pakliban, hogy menesztik.

Mourinho alatt még forróbbá vált a kispad, amikor a 21. percben egy szöglet után Antonio Rüdiger használta ki, hogy Paul Pogba lefagyott mellette, és szépen fejelt a jobb alsóba.

Az 55. percig kellett várnia, hogy a MU visszajöjjön a meccsbe, Kepa Juan Mata próbálkozását még védte, de Anthony Martial bevágta a labdát, miközben Marcos Alonso sérülten fetrengett a saját ötösén.

A 73. percben megint Mata volt az egyik főszereplő, aki magát sem féltve ment bele egy kétes labdáért vívott párharcba, aztán Marcus Rashford jól vette észre Martialt, aki ugyan rosszul vette át a labdát, de utána szépen csavart a bal alsóba.

Egészen a 96. percig győztesnek tűnt a MU, de ekkor David Luiz robbant be egy beadásra, fejese a kapufán csattant, majd Rüdiger ismétlését David de Gea védte bravúrral, Ross Barkley viszont bevágta a kipattanót.

A gól után Mourinho majdnem nekiment a Chelsea edzői stábjából az egyik tagjának, aki meglehetősen provokatívan ünnepelt, és  közben még valamit oda is szólt a portugálnak.

A döntetlen azt jelenti, hogy a MU továbbra sem tud nyerni a Chelsea otthonában, mióta Alex Ferguson 2013-ban visszavonult.

Premier League, 9. forduló:

Chelsea – Manchester United 2-2 (1-0)
gól: Rüdiger (21.), Barkley (96.), illetve Martial (55., 73)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik