Foci

Úgy tűnik, a PSG megunta Neymar hisztijét

A Paris Saint-Germain egyértelműen azért vette meg tavaly nyáron Neymart, mert a francia hegemónia után a katari tulajdonos azt szerette volna, hogy a párizsiak Európában is gurítsanak egy nagyot. Ez az előző idényben Neymarral sem jött össze, igaz, a Real Madrid elleni visszavágón sérülése miatt a brazil nem játszhatott, de a madridi első meccset vele együtt is 3-1-re elvesztette a PSG.

Hogy az idei szezon mit hoz, még nem tudjuk, de a spanyol médiából érkező információk alapján nem lenne meglepő, ha a mostani lenne Neymar utolsó idénye Párizsban.

A Cadena SER nevű rádió és a Mundo Deportivo nevű lap is megszellőztette, hogy a játékos megállapodott a vezetőséggel és jövőre 220 millióért távozhat. A Mundo Deportivo úgy tudja, Neymar már bánja, hogy eljött a Barcelonából, és szívesen visszatérne, tavaly nyáron állítólag nagyon győzködte a katalánok sportigazgatóját, hogy legyen számára visszaút.

Neymart korábban a Real is kiszemelte magának, ráadásul Cristiano Ronaldo távozása miatt a vezérszerep is kiadó, miközben a Barcánál éppen az volt a brazil sztár gondja, hogy úgy érezte, nem tud kilépni Lionel Messi árnyékából.

Mindenesetre, ha valóban eljön Párizsból, attól nem kell félnie, hogy nem lesz csapata, mert a két spanyol nagyágyú majd megverekszik érte.

Nyitókép: FRANCK FIFE / AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik