Foci

Elmaradt egy magyar büntető a 95. percben?

Ahogyan arról írtunk, a magyar válogatott 1-0-ra kikapott Athénban, a Nemzetek Ligájában. A 95. percben a mieink még nyomás alatt tartották a görög kaput, egy beívelés után pedig úgy tűnt, hogy Anasztasziosz Bakaszetasz kézzel ért a labdába a tizenhatoson belül, a német Tobias Stieler azonban nem ítélt büntetőt (az M4 Sport felvételét itt lehet megnézni).

Nem volt egyértelmű szituáció, mivel a labda Bakaszetasz combjáról perdült fel, és még az sem biztos többszöri visszanézés után, hogy hozzáért-e kézzel a labdához. A Nemzetek Ligájában nincs videóbíró, így nem volt lehetőség visszanézni az esetet.


Tizenegyes járt volna a magyar válogatottnak?

Eredmény – Nemzetek Ligája, C osztály, 2. csoport, 3. forduló

Athén, Szpírosz Lúisz Olimpiai Stadion, 6000 néző, v.: Tobias Stieler (német)

Görögország-Magyarország 1-0 (0-0)

Görögország: Vaszilisz Barkasz – Mihalisz Bakakisz, Szokratisz Papasztathopulosz, Kosztasz Manolasz, Kosztasz Cimikasz – Carlos Zeca, Dimitrisz Kurbelisz (Alexandrosz Ciolisz, a szünetben) – Taszosz Bakaszetasz, Kosztasz Fortunisz, Dimitrisz Pelkasz (Lazarosz Hrisztodulopulosz, 85.) – Kosztasz Mitroglu (Andreasz Buhalakisz, 93.)

Magyarország: Gulácsi Péter – Bese Barnabás (Németh Krisztián, 75.), Willi Orbán, Kádár Tamás, Fiola Attila – Nagy Ádám – Varga Roland (Nagy Dominik, 68.), Kleinheisler László, Kalmár Zsolt (Kovács István, 55.), Sallai Roland – Szalai Ádám

gólszerző: Mitroglu (65.)

sárga lap: Papasztatopulosz (9.), Cimikasz (22.), Bakakisz (27.), illetve Kalmár (32.), Fiola (43.), Kleinheisler (60.), Kovács (73.), Nagy (88.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik