Foci

Bolt először volt kezdő, és egyből két gólt lőtt

Eddig nem igazán lehetett komolyan venni minden idők talán legjobb sprintere, a nyolcszoros olimpiai bajnok Usain Bolt futballpályafutását, de most duplázni tudott egy olyan meccsen, amelyet ő maga is sorsdöntőnek nevezett a saját karrierje szempontjából.

Bolt először volt kezdő a Central Coast Mariners nevű ausztrál csapatban, és a Macarthur South West United elleni találkozón két góllal vette ki a részét a 4-0-s győzelemből.

Az első gólja volt a szebb, amikor a félelmetes indulósebességét kihasználva rajtol rá egy labdára, majd nem hagyta, hogy a védő kibillentse, és ballal bevágta, bár egy jobb kapus ezt valószínűleg védte volna.

A másodiknál azt használta ki, hogy az ellenfél kapusa és védője egymást tarolta le, aztán a gólvonalig gyalogolt a labdával.

Az internet egyből felbolydult Bolt duplázása után, valaki például azzal viccelt, hogy több gólja van már idén a klubjában, mint Paulo Dybalának, Alexis Sáncheznek vagy Gabriel Jesusnak az olasz, illetve az angol bajnokságban.

A Mariners október 21-én a Brisbane Roar vendégeként kezdi meg szereplését a 2018/19-es bajnoki (A-League) idényben, meglátjuk, Boltra számít-e a vezetőség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik