Foci

Páros lábbal állt bele a Manchester United játékosaiba a klub legendája

Roy Keane, a Manchester United labdarúgócsapatának korábbi kapitánya keményen kritizálta a Vörös Ördögök játékosait. A kőkemény középpályás szerint nem José Mourinho a hibás, amiért az MU az 1989/1990-es idény óta most rajtolt a legrosszabbul a bajnokságban.

Egy csomó sírós kisgyereket látok, pedig ha kimész a pályára, akkor a saját büszkeségedért, a családodért, a városodért futballozol. Nem Pogbáról beszélek, hanem általánosságban a játékosokról. Olyanokról, akik összevesznek valamin az edzővel, vagy az edzői csapattal, és aztán azt mondják magukban: nem fogok rendesen edzeni, mert valaki felidegesített

– jelentette ki Roy Keane, aki jelenleg az ír válogatott másodedzőjeként dolgozik.

Keane szerint a vitás helyzetek játékos és edző között részei a labdarúgásban eltöltött mindennapoknak, a nézeteltéréseket azonban a pályán kívül kellene rendezni.

Ha a United futballistája vagy, felveszed a mezt, kifutsz a pályára és nem adsz bele mindent, mert összevesztél valakivel… Nos, akkor sok szerencsét Mourinhónak

A Manchester United szombaton a Newcastle együttesét fogadja a Premier League nyolcadik fordulójában. A Vörös Ördögök az elmúlt négy mérkőzésükön nyeretlenek maradtak.

Nyitókép: Matthew Ashton – AMA/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik