Foci

Máris lázad a Bayern-öltöző az új edző ellen?

Három tétmeccs óta nyeretlen a Bayern München, amely előbb 1-1-et játszott az Augsburggal, majd kikapott 2-0-ra Dárdai Pál Herthájától, a hétközi BL-fordulóban pedig 1-1-re végzett a holland Ajaxszal.

A szokatlan sorozat miatt érthetően feszült a hangulat a bajoroknál, és az új edző, Niko Kovac folyamatos rotálása sem okozott osztatlan sikert a játékosok körében. A kezdőcsapat állandó csereberélésének egyik kárvallottja James Rodríguez, aki mindössze kétszer volt a kezdő tagja a Bundesligában, pedig hat forduló már lement.

“Ez nem Frankfurt”

– akadt ki a minap az öltözőben Rodríguez, arra utalva, hogy a Bayernnél mások a viszonyok, és valószínűleg az egók is nagyobbak, mint Kovac előző munkahelyén. A horvát edző nem volt az öltözőben játékosa kiborulásakor, de később azt nyilatkozta,

a kolumbiai légiós fontos tagja a keretnek, és azt is megmagyarázta, hogy a rotáció szükséges, mivel három-négy naponta játszik a csapat.

Meglátjuk, mi lesz a folytatásban, mindenesetre a klub elnöke, Uli Hoeness finoman már üzent Kovacnak, ami ritkán jelent jót, de ha a Bayern szombat este legyőzi a Borussia Mönchengladbachot, akkor megnyugodhatnak a kedélyek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik