Foci

Néhány nyeretlen meccs után már inog a pad a Bayern edzője alatt

Uli Hoeness (uli hoeness, )
Uli Hoeness (uli hoeness, )

Óriási a nyomás a Bayern München edzőjén, Niko Kovacon. A német címvédő szeptember 22 óta nem nyert és bár ebből egyetlen mérkőzés volt vereség a klub elnöke máris üzent: ez így nem lesz jó.

Dárdaiék szenzációs győzelemmel törték meg a Bayern elleni átkot
Amikor utoljára nyert a Hertha a bajorok ellen, Dárdai még játszott.

Uli Hoeness szerint a csapat lendülete akkor tört meg, amikor az Augsburg elleni, 1-1-re végződő meccsen a szurkolók a német szövetség ellen demostráltak, a kényelmetlen kezdési időpontok miatt. A bajorok első embere viszont kiemelte, a rossz eredménysor akkor is a vezetőedző felelőssége.

Rengeteg rotáció volt a csapatban és bár semmi drámai nem történt, nem jött ki jól a lépés a csapatnak. Ez az edző feladata, lényegében ő kockáztatja az állását az ilyen eredményekkel.

– idézi a goal.com Hoenesst.

Az elnök baljós szavai ellenére azért megvédte a csapatát is. Kifejzette, hogy minden csapatnak vannak hullámvölgyei.

A közhangulatot pedig nem értem, vannak gondjaik, de ez normális. Tíz napja még mindenki arról beszélt, hogy a Bundesliga eldőlt és a második helyért megy a verseny. Most meg hirtelen minden rossz nálunk?

Közel sem vészes a Bayern München helyzete valóban, az Augsburg elleni döntetlen után a Hertha Berlintől kapott ki 2-0-ra a csapat, míg a Bajnokok Ligájában 1-1-et játszott az Ajaxszal. A német bajnokságban egyetlen pont a hátránya a listavezető Dortmund mögött, a BL-ben pedig jelenleg is továbbjutó helyen áll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik